När ni ska ha dejt i verkliga livet

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Genom att klicka på knappen ovan ger du ditt uttryckliga medgivande till vår Sekretesspolicy, inklusive användning av profilering för att hitta matcher till dig, och du samtycker även till våra Användarregler

Är det dags för dejt?

Är det så att du har varit med på en dejting sida ett tag? Du har kanske ett tag testat svensk dating, med dating online? Är det så att du bestämt med något att ses ute i det verkliga livet? Det är ofta nervöst och pirrigt att ses första gången. Ni kanske har klickat bra på nätet, men du vet inte hur det ska bli när ni ses. Om det är så att det är dags för en första dejt så är det bra att tänka säkert. Även om det känns som att du känner personen du pratat med, på online dating Sverige, så är det bra att första gången vara försiktig. Visst ska ni ha det skoj, men ibland kan det vara så att man vet inte vem den andra är, även om man tror det. Därför är det bra att tänka på en del saker inför att du ska gå på en dejt med någon.

Tips på dejt

Tips på dejt är att när ni ses första gången, se då till att tala om det för någon. Se till att tala om vart ni ska gå och när du har tänkt att du ska gå hem. Se även till att ni första gången ses ute i det offentliga. Gå inte hem till någon eller ta inte hem någon. Bättre att ses ute på ett café eller liknande. Se även till att ni möts upp ute, så att inte du blir hämtad. Onödigt att tala om var du bor i fall att! Sen under dejten se till att du alltid har uppsikt över dina saker. Som mobilen, nycklar, plånbok med mera. Se till att någon ringer dig, en stund in i dejten, så att du kan ha en ursäkt att lämna om dejten inte känns bekväm. Du bör inte göra saker du inte vill eller saker som känns obehagligt. Är det så att dejten känns fel eller skrämmande, ta hjälp av personal med mera. Nu är det ju oftast så att dejterna man har går bra, men det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra.

Dejt tips aktiviteter

Även om du ska tänka säkert är det ju även bra att se till att det blir en rolig dejt. För förhoppningsvis är ju personen du ska möta, den rätta för dig! När det kommer till dejt tips aktiviteter. Se till att ni bestämmer tillsammans vad ni ska göra. Det kan vara trevligt med en fika, men det kan bli tyst och stelt. Kanske det är bättre göra en aktivitet? Som att bowla, spela minigolf, biljard eller andra liknande saker? Så länge ni ses ute i det offentliga så finns det ju en massa bra saker ni kan hitta på tillsammans. Se bara till att du inte går på dejt utan att tala om det för någon annan. Träffa inte personen hemma hos dem eller hos dig. Bli inte upphämtad, gå till dejten på egen hand. Lämna inte din drink eller dina personliga saker utan uppsyn. Se till att du känner dig bekväm med din dejt och gå till ett ställe där det finns personal att ta hjälp av om du skulle behöva. Låt nu inte dessa råd avskräcka dig från att våga gå på dejt. Oftast är det ju en rolig sak att göra!

Populära sidor